Oferta per al curs 2018-19

Marta Casals Notícies

Tal i com us havíem dit, aquí us deixem l’oferta per al curs 2018-19. A partir d’octubre podreu trobar l’engruna de Marta Casals Dansa a l’Aula de Teatre, ekke, Dancescape o al Casal de la Dona entre d’altres.

Us en fem cinc cèntims.

 

Dansa Creativa. 

Les tardes dels dijous, a l’ekke fem dansa creativa per a nenes i nens. Dos horaris segons l’edat:

18-18:30h. de 4 a 6 anys.

19-19:50h. de 7 a 11 anys.

Jocs d’expressió corporal, exploració del moviment, música, material i correografies. Objectiu: passar-ho bé mentre aprenem.

Inscripcions a ekke.

 

Dansa Contemporània

Si t’agrada la dansa contemporània tens vàries opcions, depenent de si t’agrada més la improvisació o el treball de coreografia.

 

Els dilluns de 15:30 a 17:15h. a l’Aula de Teatre comencem la setmana amb un taller de dansa contemporània d’improvizació i exploració del moviment. Buscarem les possibilitats de moviment del nostre cos, buscant sensacions i creant patrons de moviment.

Apte per a tothom, no cal experiència. Inscripcions a l’Aula.

 

Dos dimarts al més (dates per confirmar) de 17:30 a 19h. moviment creatiu i dansa al Casal de la Dona. Apte per a totes les dones, prèvia informació al Casal de la Dona.

 

Tots els dimarts de 20 a 21h. a la Dancescape tens l’opció de Contempo Premium. Fem un treball més coreogràfic però sense deixar de banda la creació i la improvisació. Apte per a tothom, no cal cap nivell o experiència en dansa. Inscripcions a Dancescape.

 

Dansa nadons i familiar

Un any més tornem a oferir a l’Aula de Teatre classes de dansa nadons i de dansa i moviment creatiu en familia.

Dijous de 10 a 11h. o divendres de 16:15 a 17:15h. dansa amb nadons de 4 mesos fins que comencen a caminar.

Un dissabte al més de 10 a 11:15h. dansa familiar. Pac de 4 dissabtes (27/10, 24/11, 22/12 i 26/01) per famílies amb infants de 3 a 6 anys.

Incripcions a l’Aula.

 

Començarem el curs amb força i amb opcions per a totes les edats, segur que trobeu la vostra. I per tots aquells indecisos o que vulgueu aprofundir més en el que fem, estigueu atens a pròximes publicacions.

Acabeu de gaudir de l’estiu i comenceu a estirar, prepareu el cos per ballar!

 

Comparteix