Sense Embuts organitza la III Trobada Pedagògica

Marta Casals Notícies

Ja vam avisar que Marta Casals Dansa prometia un any amb molta dansa, i de fet hem començat l’any amb força. Avui us parlem de la III Trobada Pedagògica que organitza Sense Embuts i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UdL i que es farà el pròxim 27 de Gener. Aquest any sota el títol: Com respondre a preguntes incòmodes a casa i a l’aula.

L’any passat Marta Casals Dansa hi va ser present en la clausura. Vam poder regalar una dansa que girava al voltant de l’espai de treball. Va ser una molt bona experiència, i juntament amb el treball tant interessant que realitza Sense Embuts amb els joves, els seus familiars i els professionals que treballen amb ells, que no volem perdre el contacte i la possibilitat de col·laborar amb l’associació.

 

Així que des d’aquí volem animar a tots els professionals que treballeu amb joves i a familiars a participar d’aquestes jornades, que consten d’una conferència a càrrec de Daniel Gabarró i una sèrie de tallers relacionats amb el títol de les jornades. No podem trencar la sorpresa i descobrir de quina manera hi col·labora Marta Casals Dansa, però si que us convidem a descobrir-ho. Ens veiem el dissabte 27 de genera de 9 a 14 hores al Campus de Cappont?

Inscripcions a http://senseembuts.cat

Comparteix