Dansa en família a casa

Marta Casals Notícies

Dimecres passat, gràcies a la iniciativa de la Laura de Roc en Acció, vam fer el nostre primer directe a Instagram (@martacasalsdansa). Estàvem molt nervioses!! Però ho vam superar i ens ho vam passar súper bé la veritat. Una molt bona experiència. 

Trobem a faltar totes aquelles famílies que ens acompanyeu als tallers… i com que se’ns han anul·lat moltes sessions que teníem programades per al març i l’abril, ha estat una manera de seguir ballant amb vosaltres. 

Ens hagués agradat molt poder tenir el vídeo del directe per poder compartir-lo ara amb tots vosaltres, sabem que molts no vàreu poder acompanyar-nos. Però, vam preferir deixar el vídeo al perfil del Insta 24 horetes més. 

A part d’una petita sessió, vam fer un proposta, petita també, per tal que us animeu a crear vosaltres les vostres pròpies sessions. Una recepta per afegir moviment a les activitats que segurament ja feu a casa.  

Com que ens ho vam passar molt bé, i el feetback rebut va ser molt bo, ens hem animat a gravar una petita sessió per animar-vos a seguir ballant a casa. 

Sabem que teniu un allau de propostes per fer, des de manualitats, a concerts, a circuits d’exercici físic… però ens venia de gust. I no descartem, tornar a gravar la sessió del paper de vàter que vam fer en directe. 

Amb tot això el que volem és que no pareu quiets, que tot i no poder sortir a jugar i córrer al carrer, i no poder venir als tallers a ballar amb nosaltres. Ens agradaria que seguíssiu movent a casa i sobretot en família. Perquè fer coses en família és important, i això ja ho sabíem abans del confinament. 

Apa doncs, DANSEU i ens ho expliqueu. 

Si ens busqueu a Sotify com a casalsm, trobareu la llista de cançons de la sessió, aquí us passem l’enllaç: https://open.spotify.com/user/casalsm/playlist/7hJMle8khKpJJNxXGpQxv2?si=fyneYQ_yTg-p-0W7t3JbwA

Comparteix