Celebration

Marta Casals Notícies

“No hi ha una evidència científica però si estudis que ens portarien a poder fer la afirmació que la intoxicació a causa de l’excés d’informació té conseqüències sobre la salut mental. 

Hi ha teòrics que diuen que estem passant de ser la societat del coneixement a la societat de la incertesa. D’altres que practiquen la dieta digital o desconnexió i ens donen consells per sobreviure a la saturació digital: 

CONTRASTAR – DUBTAR – CANVIAR D’OPINIÓ – DESCONNECTAR 

Un excés d’informació que pot generar angoixa… saber i no poder fer-hi res. Informació majoritàriament negativa que ens fa obviar allò positiu que passa i ens envolta, i que sovint és el que tenim més a prop. 

A tal empatx, proposem afegir-hi una altra acció, CELEBRAR, i fer-ho ballant. Perquè no? 

Perquè cada dia i qualsevol lloc són un bon moment per celebrar. El què? tot es pot convertir en una festa”. 

D’aquesta manera us presentem Celebration, la nova peça de Marta Casals Dansa. Una peça de petit format per espais reduïts que s’estrena a Lo Microfest primavera el pròxim 11 de maig a La Saleta. Un peça pensada per als no tant petits (tot i que per a tots els públics) que continúa amb la filosofia d’espectacles interactius, on la dansa es veu i es viu. Emocionats doncs de participar en aquesta fantàstica proposta de La Saleta, Cia. Apropet i La Càpsula Produccions, i agraïts de que la dansa hi tingui un lloc.

Feu una ullada a la programació. Veniu a veure dansa i ja que hi sou, alguna de les altres micro propostes de Cia. Inhabitants, Intims Prduccions, Ikigai Teatre, Cia. Cícliques o Arnau Gatz. Ah! i bona Festa Major.

Comparteix