Creació amb els joves de Sense Embuts

Marta Casals Notícies

Aquest dissabte passat, Sense Embuts i l’Institut de Ciències de l’Educació de l’UdL, han organitzat la III Trobada Pedagògica “Com respondre preguntes incòmodes a casa i a l’aula”. En l’últim post ja us ho vam anunciar, però encara no us podíem explicar, de quina manera hi participava Marta Casals Dansa. Ara ja us en podem fer cinc cèntims, vam fer una creació amb els i les joves de Sense Embuts.

Pels que no ho sapigueu, Sense Embuts és una associació sense ànim de lucre que treballa per i amb els joves. Els dona recursos per afrontar les diferents situacions en què es pot trobar un jove, els ofereix un espai on comunicar-se i on trobar suport, i a més, també ofereix recursos a mestres i familiars de joves. http://www.senseembuts.cat

Marta Casals Dansa ja va col·laborar en la II Trobada Pedagògica, fent una dansa per a la clausura d’aquestes. Després de la bona experiència i de la bona acceptació, vam plantejar a Sense Embuts l’opció de que la clausura d’unes jornades on es parlava dels joves, fossin els mateixos joves que les concloguessin. Es va proposar fer un taller de creació de moviment, amb els i les joves que volguessin participar-hi, el resultat del taller seria una peça per a mostrar a les jornades.

Així doncs el passat dissabte 20 de Gener, ens vam trobar amb un grup de 7 joves de Sense Embuts i Sense Embuts Especial, i a partir de la improvisació i de la reflexió sobre quines són les dificultats a l’hora de parlar de temes “incòmodes” a l’escola o a casa, vam crear una petita peça per concloure la III Trobada Pedagògica.

Una gran experiència un cop més. Aquí en teniu alguna fotografia, del procés i del resultat.

Comparteix